VZW De Tandem en Welzijnsschakel Tochtgenoten zijn op zoek naar een ontmoetingshuis

Vzw De Tandem (www.vzwdetandem.be) en Welzijnsschakel Tochtgenoten zijn samen op zoek naar een geschikt huis of  een locatie om te komen tot een ontmoetingshuis.

Onze verenigingen die hun werking over Meeuwen-Gruitrode hebben,  en weldra over gans Oudsbergen,  dragen solidariteit en duurzaamheid hoog in hun vaandel. Ontmoeting, dialoog en samenwerken zijn de hoofdwegen waarlangs ze dit willen bereiken.  Dit ontmoetingshuis moet het uithangbord worden van onze eigenheid. Naast eigen activiteiten zal  het twee tot drie keer per week een  stuif-in-plek zijn voor al wie ons gedachtegoed genegen is.

Daarom zijn wij op zoek naar een geschikte locatie in het centrum van Meeuwen of Gruitrode. Naast een ontmoetingsruimte zou het nuttig zijn te beschikken over een kleine vergaderruimte, een keuken en toiletten. Een parking erbij of in de nabijheid zou een pluspunt zijn.

Wie heeft voor ons zo’n pand ter beschikking?  Over de voorwaarden van gebruik gaan we graag in gesprek. Contactpersoon : Jos Ceyssens, Betonweg 41, 3670 Meeuwen-Gruitrode, gsm : 0497/75 07 47, e-mail : josceyssens44@gmail.com .