22/12/2018 – Jubileumeditie: 10e Repair Café

Op 22 december kan U zich komen verwarmen aan ons  TIENDE REPAIR CAFE, u mogelijk gemaakt door een team van enthousiaste VRIJWILLIGE MEDEWERKERS voor wie geven belangrijker is dan hebben.

U brengt uw waardevolle spulletjes die hersteld moeten worden vanaf 14 u mee naar ‘t Heem in Meeuwen. Voor kledij MAXIMUM 3 stuks per persoon.  Voor elektro-apparaten geldt dat we beginnen met 1 apparaat te herstellen en dat, als U nog een tweede of derde apparaat bij heeft, dat U dan telkens weer achteraan in de rij moet aanschuiven. Iedereen moet namelijk de kans krijgen om zijn spullen te laten herstellen.  En breng ook uw messen en scharen maar mee, want de MESSENSLIJPER komt weer langs !

In de tussentijd koopt U een SOLIDAIR cadeau bij de stand van BOND ZONDER NAAM of die van OXFAM.  Of U zoekt zich GRATIS iets moois uit in de WEGGEEFWINKEL.  En dat laat U dan DUURZAAM inpakken door FABRIEK ECOLOGIQUE.   Het is kersttijd voor iedereen !

Omdat uw stofzuiger tegen dan nog niet hersteld is, kan U altijd even langsgaan bij de stand van AUXILIA, een organisatie van vrijwillige lesgevers.  Zij staan klaar om kinderen, jongeren en volwassenen te ondersteunen met bijlessen.  Een diploma halen is daarbij niet het belangrijkst, wel mensen uit hun sociaal isolement halen, hen zelfzekerder en assertiever maken en hen een hoger gevoel van eigenwaarde geven.  Misschien kent U wel mensen die hier nood aan hebben of wilt U zelf vrijwilliger worden.

Ook MEEPLE 4 PEOPLE is weer van de partij.  Dirk, Jessie en vrienden brengen GEZEL(lig)SCHAPSSPELEN naar een hoger niveau. Voor jong en oud, SAMEN. Kom meedoen !

En tegen 17 u is de vlaai en koffie verteerd en wordt het dus tijd om aan te schuiven in de VOLKSKEUKEN.  Het vrijwilligersteam van VELT biedt U een spotgoedkope, heerlijke, alternatieve kerstmenu aan.  Liefst wel op voorhand inschrijven bij Jos (Jos@vzwdetandem.be of bellen naar 0497/750747).